Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupilo se stotinjak osoba

VIDEO Prvi prosvjed protiv Tomaševićeve vlasti: 'Ne želimo drobilice u Jakuševcu, blokirat ćemo ulaz na odlagalište'

Prosvjed u Jakuševcu
Foto: Mia Mitrović
1/12
26.08.2021.
u 19:57

Spremni su vozilima blokirati pristup odlagalištu otpada kao što su to učinili i 2012. godine

Stotinjak Jakuševčana okupilo se na prosvjedu na igralištu NK Sava Jakuševec kako bi izrazili nezadovoljstvo drobilicama.

Spremni su vozilima blokirati pristup odlagalištu otpada kao što su to učinili i 2012. godine. Podršku su im dale dvije eko udruge, Ekologija grada i Eko Tišina Jakuševec.

Podsjetimo, u stranci Zagreb je NAŠ! najavljivali su zatvaranje i sanaciju jakuševečkog odlagališta i obustavu rada drobilice građevinskog otpada. 

Stanovnici naselja Jakuševec, ali i cijelog istočnog dijela Novog Zagreba, osjećali su se izigrano nakon što su saznali da se drobilica neće ukloniti, već da će na odlagalište stići i dvije nove.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
21:55 26.08.2021.

Ste sigurni da i senf nije negdje ležao tamo, vidim nemožemo bojna u petoj brzini na forumima..

KE
keckin37
21:39 26.08.2021.

Da je Tomasevic poveo Goldstajna, i da je on rekao da je to ustaska drobilica, iz Jasenovca, nebi smio niko protestirati.

DP
d0m_p3r1gnon
20:49 26.08.2021.

Bravo, bravo, puna podrška! Ne dajte crvenima da dišu! Samo jako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije