Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA DILJEM HRVATSKE

VIDEO Potpuni delirij! Pogledajte kako su se zagrebački maturanti rasplesali na Rim Tim Tagi Dim

Foto: Tajana Josipović/Gabrijela Krešić
1/36
24.05.2024.
u 12:37

Mladi su to na zagrebačkoj Norijadi još jednom potvrdili brojnim pjesmama koje su odjekivale - od Gršea, Tajči, Prljavaca i ostalih popularnih glazbenika, a na jednu pjesmu posebno su se rasplesali

Maturanti diljem Hrvatske danas slave svoj zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Tu su majice s natpisima, brašno i baklje koje smo imali prilike vidjeti na Trgu bana Josipa Jelačića prije no što su maturanti krenuli prema Bundeku, ali ono čega možda najmanje nedostaje ovog petka je – odlična atmosfera. 

Mladi su to na zagrebačkoj Norijadi još jednom potvrdili brojnim pjesmama koje su odjekivale – od Graše, Tajči, Prljavaca i ostalih popularnih glazbenika, a na jednu pjesmu posebno su se rasplesali. To je, naravno, Rim Tim Tagi Dim, pjesma hrvatskog predstavnika na ovogodišnjoj Euroviziji Marka Purišića – Baby Lasagne.

Učenici su u punom elanu na Trgu plesali uz ritmove pjesme, a tu nije izostao ni karakterističan pokret Baby Lasagne i njegove ekipe koji je oduševio cijeli svijet. Marko je, podsjetimo, osvanuo na povijesnom drugom mjestu ovogodišnje Eurovizije, a njegova pjesma dospjela je na ljestvice svjetskih hitova u kratkom roku. 

Kako je to izgledalo na Trgu, pogledajte u nastavku. 

Inače, reporterke s terena javile su nam kako su maturanti putem do Tomislavca sa sobom ponijeli prometne znakove, stupiće, zaštitnu ogradu... Penjali su se po skelama, srušili kante za smeće. Pojedini su se okupali u fontani na Zrinjevcu. Brojni turisti i Zagrepčani zastali su kako bi ih snimili i fotografirali. Tražili su se potpisi na majice i od policajaca, zaštitara, ali i slučajnih prolaznika.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Pogledajte kako je Norijada izgledala na Trgu u Zagrebu

1/98

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije