Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO

VIDEO Neljudski čin u Zagrebu: Živog psića bacili u kantu za biootpad

Foto: Screenshot/Facebook
1/2
13.09.2021.
u 15:22

Uplašenog psa su pronašli stanari okolnih zgrada kada su čuli cviljenje i lavež. Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, nije poznato.

Nepoznati počinitelj bacio je psa u kantu za biootpad u Šenoinoj ulici u Zagrebu, objavili su iz Azila Dumovec na Facebooku. 

Psa su pronašli stanari okolnih zgrada kada su čuli cviljenje i lavež uplašenog psa. Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, nije poznato.

Jedan ga je čovjek pokušao izvući van, ali ga je pas ugrizao. Ekipa iz Dumovca potom je poslana na teren.

- Ni u Dumovcu se nije opustio. Iznimno je agresivan. Je li to zbog svježe traume ili mu je takva narav, još se ne može reći. - kažu iz Azila.

Ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta Damir Skok potvrdio nam je da je riječ o psu pasmine patuljasti pinč starosti oko 9 godina.

- Kad smo mislili da smo vidjeli sve šokirao nas je ovaj svirepi čin. Mi smo sada psa zbrinuli i on se nalazi u karaneteni. Nadamo se dvije stvari. Prvo, da ćemo se psu uspjeti približiti, a drugo nadamo se da će počinitelj biti pronađen i kažnjen budući da pas nema mikročip. - kazao nam je Skok koji dodaje da su zato objavili ovu vijest na Facebooku u nadi da će se pronaći vlasnik.

Vlasniku, ukoliko ga se pronađe, prijeti kazna do 30 tisuća kuna za napuštanje životinje i 6 tisuća za to što pas nije čipiran.

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kažemja
15:46 13.09.2021.

Na žalost ovakve gadosti me ni malo ne čude s obzirom na okolinu u kojoj živimo. Sjetimo se samo nedavnog slučaja kada je neka budala s broda skočila na labuda i usmrtila ga. Okupljeno mnoštvo, među kojima je bilo ii puno roditelja s djecom je snimalo i slikalo mučenje životinje i sve to skupa im je bilo jako smješno. Mnogi odrasli a posljedično i djeca nisu nikad ni čuli što je to empatija.

DU
Deleted user
17:23 13.09.2021.

Plašim se ovakvih NELJUDI u Zagrebu, plašim se da oni slobodno hodaju gradom. Ovo je ne samo strašno nego ravno nacistima iz 2. svjetskog rata. To mučenje životinja treba iskorijeniti i najstrože kazniti višegodišnjom robijom. Takav čovjek će to napraviti sa ženom i sa dijetetom, sa starima i nemočnima. Na potezu je zakonodavac!

Avatar Ena4444
Ena4444
08:12 14.09.2021.

Baciti počinitelja na auto otpad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije