Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVJEŽENJE

VIDEO Jako nevrijeme s grmljavinom pogodilo Zagreb

nevrijeme u zagrebu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
31.05.2017.
u 23:11

Grmljavinsko nevrijeme s jakom kišom protutnjalo je i kroz Karlovac i središnji dio Karlovačke županije.

Nakon što su već danima u Zagrebu vrućine zadavale velike probleme građanima koji teško podnose visoke temperature, u srijedu popodne stiglo je najavljeno osvježenje.

Lokalni pljuskovi s grmljavinom i pad temperature zadali su nove probleme meteoropatima, ali i probleme u tramvajskom prometu jer je zbog nestanka struje došlo do prekida nekih tramvajskih linija.

No, bilo je to tek kratkotrajno osvježenje jer će već sutra ponovno temperature rasti do 30 stupnjeva. Kako javlja DHMZ, na širem su području grada opet mogući pljuskovi s grmljavinom. 

Grmljavinsko nevrijeme s jakom kišom protutnjalo je i kroz Karlovac i središnji dio Karlovačke županije, javlja KA portal.

Nevrijeme je započelo oko 20.15 sati i trajalo je više od pola sata.

A kako je jaka kiša zahvatila Zagreb, pogledajte u videu koji je snimio Patrik Macek iz Pixsella.

Ključne riječi

Komentara 8

IL
ilijan1a
06:44 01.06.2017.

Ni osjetio nisam...

TA
tatamata12
20:31 01.06.2017.

Deda se ne da!

Avatar davcro
davcro
00:17 01.06.2017.

ništa specijalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije