Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAK PLJUSAK

VIDEO Grmljavinsko nevrijeme stiglo i u Zagreb: Ulice pune vode, promet paraliziran

Borna Filić
06.06.2023.
u 16:27

DHMZ je ranije najavio nestabilno vrijeme na području cijele Hrvatske, a ogromna količina kiše već je pala na području Kutine gdje se građani bore s većim poplavama. Jak pljusak popraćen grmljavinom stigao je i u Zagreb i tako 'paralizirao' prometnice

Osim Kutine, u kojoj je ovog utorka iza podneva pala ogromna količina kiše koja je poplavila prometnice i dizala asfalt, jak pljusak spustio se i u Zagrebu u poslijepodnevnim satima.

Inače, DHMZ je ranije najavio nestabilno vrijeme na području cijele Hrvatske, a za danas je na snazi žuti Meteoalarm na kopnenim područjima Hrvatske, kao i na području Istre i Kvarnera. Tijekom utorka i srijede prognozirano je promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, a mjestimice se očekuju pljuskovi i grmljavina. 

Čitatelji su nam tako poslali snimku sa zapadnog dijela Zagreba gdje je velika količina kiše pala u kratkom vremenu. Ulice su teško prohodne zbog velike količine kiše koja se na njima nakupila, a slično je i na istoku Zagreba gdje su uvjeti na cesti bili izrazito otežani.

Iako je kiša na području zagrebačke Dubrave relativno kratko padala, i to je bilo dovoljno da se ulice poplave i da stvara velike probleme vozačima. Što zbog kiše, što zbog kraja radnog vremena za veći dio Zagrepčana, u poslijepodnevnim satima stvorile su se velike gužve, i to na području užeg centra, kao i na Slavonskoj aveniji, Vukovarskoj te Branimirovoj ulici. 

Podsjetimo, u Kutini je tijekom ovog utorka voda na mjestima ušla i u kuće, a poplavljeni su i vrtić i škola. Vatrogasci i djelatnici Moslavine d.o.o. brzo su intervenirali te pomažu građanima u ispumpavanju vode. Voda je ušla u neke kuće u Kutini i okolici odakle se ispumpava.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 9

RA
Raff2
17:39 06.06.2023.

Po Narcisu Senfu će opet biti kriv bivši gradonačelnik jer nije očistio odvode.

RE
revoltirani
14:37 10.06.2023.

Nit grmljavine nit poplave nit paraliziranog prometa bilo. Grad poluprazan.

SA
Sayana
20:23 06.06.2023.

Ma za sve su krive klimatološke promjene, a ne nečiji nerad i šlamperaj u vođenju Grada. I taj se nada da mu ovo tek prvi.mandat? Senf, previše slušaš Plenkija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije