Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odustali od tužbe

Velikoj Gorici trava vrijedna 4,5 mil. kuna

HNK Gorica
Foto: Privatni album
03.12.2013.
u 15:00

Gorica odustaje od tužbe podnesene prije dvije godine protiv HNS-a zbog oduzimanja licencije za Prvu hrvatsku nogometnu ligu

Na terenu pomoćnog nogometnog igrališta u Velikoj Gorici u svibnju iduće godine postavit će se umjetna trava vrijedna 4,5 milijuna kuna.

Trošak umjetne podloge koja zadovoljava standarde za odigravanje utakmica FIFA 2 STAR podmirit će Hrvatski nogometni savez, dok će se iz proračuna Grada Velike Gorice platiti pripremni radovi koji iznose milijun kuna.

Donirana vrijednost rezultat je nagodbe, naime Nogometni klub Gorica odustaje od tužbe podnesene prije dvije godine protiv HNS-a zbog oduzimanja licencije za prvu Hrvatsku nogometnu ligu.

Završetak radova predviđen je u srpnju, a kako poručuju iz Grada, takva investicija uvelike će omogućiti trenažne procese i za više selekcija odjednom.

– Radi se o terenu poligona i drugog pomoćnog igrališta na gradskom stadionu od 9754 četvorna metra na kojem će se objediniti poligon i pomoćni teren. Projektnu dokumentaciju i nadzor radit će HNS s obzirom na to da je na njima odgovornost za izvršene radove – poručio je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić koji je zajedno s izvršnim predsjednikom HNS-a Damirom Vrbanovićem i predsjednikom HNK Gorica Nenadom Črnkom potpisao sporazum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije