Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristite priliku

Velikogorička knjižnica posljednji put oprašta zakasnine

knjižnica
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
08.12.2015.
u 12:03

Od sljedeće godine uvodi se parcijalno plaćanje zakasnina

Već tradicionalno uz Svetu Luciju i Dan Grada Velike Gorice, Gradska knjižnica Velika Gorica građanima oprašta dug, piše cityportal.hr. Dan bez zakasnina na snazi je u ponedjeljak, 14. prosinca. Svi korisnici Knjižnice toga dana od 8 do 19.30 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici bez dodatnih troškova, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

“Ovim putem obavještavamo korisnike da Gradska knjižnica Velika Gorica ove godine po posljednji put omogućuje cjelovit oprost zakasnina – od sljedeće godine uvodi se parcijalno plaćanje zakasnina po modalitetu koji ćemo uskoro objaviti na našim mrežnim stranicama”, poručili su iz Gradske knjižnice.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> Vratio posuđene knjige u knjižnicu nakon pola stoljeća

>> U NSK su samo jučer 'opraštali' naplatu zakasnine

Komentara 1

Avatar Milokliz
Milokliz
13:13 08.12.2015.

Nakon isteka i tog roka evo ovrha na nekretnine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije