Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Večernjakova kvartovska tribina o Donjem gradu 26. 11.

tribina
Foto: Davor Puklavec/Pixell
21.11.2013.
u 12:09

Stanovnici gradske četvrti Donji grad pitanja mogu poslati već danas na e-mail adresu: gradska@vecernji.net ili na broj telefona 0/6300-455, a u svojoj četvrti srest će i mobilni tim kojem također mogu dostaviti pitanja.

Kada će se sagraditi zeleni otoci, urediti Primorska, Ulica Matka Laginje, hoće li u četvrti patrolirati više redara, kako će se riješiti pitanje parkirališnih mjesta – samo su neka od pitanja koja muče stanare gradske četvrti Donji grad.

Leteći u Bogovićevoj ulici

Večernjakova tribina “Želiš bolji kvart?” namijenjena stanarima Donjega grada započinje raspravom koja će se održati u utorak 26. studenoga u 19 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2.

Baš kao i na prethodnoj tribini, koja je bila u četvrti Gornji grad – Medveščak, na pitanja građana odgovarat će predstavnici Grada, pročelnici i njihovi zamjenici, a Večernjakov tim i nakon održavanja tribine u toj će se četvrti zadržati tjedan dana.

Već u subotu Leteći reporter bit će s kamerom u 11 sati u Bogovićevoj ulici te mu možete postaviti pitanje, upozoriti na probleme, kao i dati prijedlog za bolji život u vašem kvartu.

Stanovnici gradske četvrti Donji grad pitanja mogu poslati već danas na e-mail adresu: gradska@vecernji.net ili na broj telefona 0/ 6300-455, a u svojoj četvrti srest će i mobilni tim kojem također mogu dostaviti pitanja.

Na svako pitanje odgovor

Na sva pitanja bit će odgovoreno u tiskanom izdanju Večernjeg lista, a naš tim dobro će provjeriti koja su od obećanja ispunjena u vašoj četvrti.

Pitanja će stanari četvrti Donji grad moći postaviti pročelnicima i na tribini, a imat će priliku i u Večernjakovu kutiju nakon održavanja rasprave ubaciti pitanja na koje već dulje ne mogu dobiti odgovore.

Ulazak je na tribinu besplatan, a građani koji u subotu u Bogovićevoj pitanje dostave Letećem reporteru dobit će Večernji list besplatno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije