Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicija

Večernjakova biciklijada vozi se u nedjelju u podne

Biciklijada
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
04.06.2014.
u 10:30

U suradnji s Nextbikeom za prvih dvadeset odraslih sudionika koji nemaju vlastiti bicikl osigurali smo i besplatan najam bicikala

Ulicama grada Zagreba ove nedjelje, 8. lipnja vozi se Večernjakova biciklijada. Tradicionalna sportska manifestacija starta s južnog parkirališta stadiona Maksimir točno u podne.

Svi sudionici svoje prijave i startne brojeve mogu podići neposredno prije početka same vožnje, a cilj je Večernjakove biciklijade na Velikom jarunskom jezeru gdje sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program koji će potrajati do kasnih večernjih sati.

Večernji list u suradnji s Nextbikeom za prvih dvadeset odraslih sudionika koji nemaju vlastiti bicikl osigurao je i besplatan najam bicikala. Potrebno je samo javiti se s osobnom iskaznicom na plavi Nextbikeov infopult, odabrati svoj bicikl i možete pedalirati potpuno besplatno. Na samom cilju bicikl vraćate Nextbikeovoj hostesi.

Osim u sportskoj manifestaciji, svi posjetitelji Večernjakove biciklijade moći će uživati u brojnim radionicama, festivalu mladih te se okušati u penjanju po umjetnoj stijeni, ali i uključiti se u Max korner.

>> Za prvih 20 sudionika besplatan najam bicikla za biciklijadu

Komentara 2

DJ
djemi
13:50 04.06.2014.

Ako vam se biciklizam dopadne, nastavite sudjelovanjem na "Usponu na Zavižan od 0 do 1594 m" koji će se održati u subotu 21.lipnja 1014 u Senju. Pogledajte stranice NP Sjeverni Velebit www.np-sjeverni-velebit.hr/novosti/ i prijavite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije