Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUČENI SU I ZA DRUGU DOZU

Važna obavijest za sve koji su cijepljeni prvom dozom na Zagrebačkom velesajmu

Zagreb: I dalje su velike gužve na Velesajmu zbog masovnog cijepljenja protiv COVID-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.05.2021.
u 17:03

Točan termin za cijepljenje drugom dozom na Velesajmu građani mogu provjeriti putem sustava e-Građani, pozivom na besplatni broj 0800 8804 ili preko odabranog liječnika obiteljske medicine

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ obavještava sve građane grada Zagreba koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19 na punktu za cijepljenje Zagrebački velesajam da su tamo naručeni i za cijepljenje drugom dozom. Pritom je termin cijepljenja drugom dozom definiran u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Točan termin za cijepljenje drugom dozom na Velesajmu građani mogu provjeriti putem:

  •  sustava e-Građani,
  • pozivom na besplatni broj 0800 8804 ili
  • preko odabranog liječnika obiteljske medicine.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ također napominje kako je cijepljenje drugom dozom na punktu za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu, organizirano isključivo za osobe koje su na tom punktu primile i prvu dozu cjepiva. Osobe bez termina narudžbe neće biti cijepljenje zbog ograničenja organizacijskih kapaciteta.

Uz to, građanima se upućuje molba da se strogo pridržavaju termina narudžbe radi izbjegavanja nepotrebne gužve i u svrhu dosljednijeg pridržavanja epidemioloških mjera i preporuka. Sukladno tome, na cijepljenje je dovoljno doći pet minuta ranije. Također se jasno apelira na održavanje propisanog fizičkog razmaka prilikom čekanja u redu na cijepljenje s ciljem zaštite zdravlja svih prisutnih.

VIDEO Red i gužva za cijepljenje na Velesajmu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije