Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglašen meteoalarm

Važna obavijest iz ZET-a: Zbog najavljenog nevremena, zaustavlja se sljemenska žičara

Zagreb: Izletnici iskoristili lijepo vrijeme za boravak na Zagrebačkoj gori
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
28.08.2023.
u 14:53

– Zbog najavljenog grmljavinskog nevremena, žičara će danas s prometovanjem završiti ranije, odnosno zadnji polazak sa Sljemena bit će u 15:20 sati – izvijestili su na mrežnim stranicama ZET-a.

Narančasti meteoalarm oglašen je za zagrebačku regiju zbog opasnosti od grmljavinskog nevremena koje je najavljeno, a donosi ga nova promjena vremena koja je već zahvatila Istru i Sloveniju te donijela obilne padaline, tuču, snažan vjetar i nažalost nove štete. Nevrijeme bi, prema prognostičkim modelima, tijekom poslijepodneva trebalo zahvatiti i glavni grad koji se još oporavlja od posljedica oluje iz srpnja.

Kako ne bi došlo do nenadanih događaja, gradski javni prijevoznik odlučio je iz preventnih razloga obustaviti rad Žičare Sljeme u poslijepodnevnim satima.

POVEZANI ČLANCI:

– Zbog najavljenog grmljavinskog nevremena, žičara će danas s prometovanjem završiti ranije, odnosno zadnji polazak sa Sljemena bit će u 15:20 sati – izvijestili su na mrežnim stranicama.

VIDEO Nevrijeme haralo Istrom: Pogledajte snimku tornada-pijavice kod Rovinja


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije