Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
performans ili samo smeće?

Vaga, naočale za ronjenje, četka.. neobično smeće na Trgu bana Jelačića

smeće (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/12
10.03.2011.
u 16:00

Neobična hrpa smeća osvanula je danas na tračnicama na Trgu bana Jelačića. Deterdžent, DVD-i, medvjedić, naočale za ronjenje i drugi "nespojivi" predmeti bili su na tlu više od sat vremena, a prolaznici su pokupili ono što ih je zanimalo.

Ključne riječi

Komentara 6

NN
nije nego
16:50 10.03.2011.

nisu naočale nego maska za ronjenje i to dobra. Zašto si Zagrebe tako daleko....

RA
rastamanaman
18:10 10.03.2011.

Evo ima i Perwoll, baš mi treba, majica mi je nešto siva.

BR
brainiac
05:12 11.03.2011.

Konceptualna umjetnost ili prikrivena reklama za Perwoll? Kozmetika, skolski pribor, igracke, kuhinjski pribor i glava kuhara, asocira na topli dom i posljedicne flekice na odjeci - nista sto jedan Perwoll ne bi mogao rijesiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije