Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u bolnici

Užas na Borongaju: Dvojica razbojnika napali, pretukli i opljačkali mladića na okretištu

Zagreb: Pothodnik na okretištu Borongaj
Foto: Tomislav Miletic/POSEBNA PONUDA
1/3
08.03.2024.
u 10:02

Fizički su ga napali, udarili nekoliko puta po tijelu, te otuđili novac i mobilni telefon, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Bezobzirno razbojništvo uz nanošenje ozljeda odigralo se jučer oko 2.30 ujutro na području gradske četvrti Maksimir, točnije na Borongaju gdje su dvojica nepoznatih počinitelja napala mladića tom prilikom ga ozljedila i opljačkala. Oštećeni se javio u bolnicu, a policija je izvijestila o cijelom događaju.

POVEZANI ČLANCI:

– Jučer, 7. ožujka 2024. godine oko 2.30 sati u Maksimiru, u Ulici Mije Krešića na okretištu tramvaja Borongaj dvojica nepoznatih počinitelja počinila su razbojništvo nad 29-godišnjakom na način da su ga fizički napali, udarili nekoliko puta po tijelu, te otuđili novac i mobilni telefon. Oštećeni je liječničku pomoć zatražio sam u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina – stoji u policijskom izvješću.

POVEZANI VIDEO Dvoje ljudi poginulo u teškoj prometnoj nesreći na autocesti između Novske i Okučana

Komentara 1

DU
Deleted user
18:32 10.03.2024.

Kad sam jos bio u skoli 1960 ih u Jakicevoj ulici to je bila zeljeznicka kolonija. Borongaj je bio iza potoka juzno od Ravnica. Puno se toga promjenilo u pola stoljeca. Ne sve na bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije