Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj iz zagreba

Nesvakidašnja nesreća: Pijani stranac skočio na cestu u Dubravi pa ga Audi udario i teško ozlijedio

Zagreb: Na pruzi na Aveniji Dubrava tramvaj usmrtio pješaka
Davor Puklavec/PIXSELL
27.02.2024.
u 21:00

U prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava, izvijestili su iz policije.

Jučer, 26. veljače oko 17.30 sati 29-godišnji strani državljanin na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj, za vrijeme dok je u organizmu imao 1,15 g/kg alkohola, pješice se kretao sjevernim nogostupom Ulice Dubrava, javlja policija u Zagrebu.

Dolaskom nasuprot kućnog broja 212, iako se na udaljenosti od 20-ak metara na kolniku nalazi vidno obilježen pješački prijelaz, preskočio je zaštitnu ogradu na nogostupu sa sjeverne strane kolnika te stupio na sjevernu polovinu kolnika prelazeći kolnik u smjeru juga, iako je pri prelasku ceste bio dužan kretati se obilježenim pješačkim prijelazom.

Prilikom toga na njega je prednjim dijelom naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je južnom kolničkom trakom u smjeru istoka upravljao 60-godišnjak. U prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava, izvijestili su iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije