Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistička ponuda

Uz mobitel se glavni grad može razgledati u pet različitih tura

turisti
Davor Višnjić/PIXSELL
28.06.2014.
u 09:06

Kako bi mlade usmjerili na mjesta koja nisu u klasičnom vodiču, vode ih na groblje u Jurjevskoj, u Muzej ulične umjetnosti...

Kao nastavak kampanje turističke promidžbe Zagreba agencija Bruketa&Žinić OM i digitalna agencija Brlog lansirala je mobilnu aplikaciju "Zagreb be there" za Turističku zajednicu grada Zagreba.

Njome će turisti grad moći upoznati iz drugačijeg kuta. Zagreb mogu razgledati kroz pet različitih tura, Hidden Spots, Indie Zagreb, Refreshing Zagreb, Space Explorer i Classic Zagreb. Uz pomoć rute Hidden Spots mogu obići napušteno groblje u Jurjevskoj, pumpu iz kolekcije Pimp my pump, oslikanu u liku Dine Dvornika... Indie Zagreb vodi ih kroz Muzej prekinutih veza ili Muzej ulične umjetnosti, dok kroz Refreshing Zagreb obiđu Bundek, Jarun i mjesta na kojima se mogu osvježiti. Classic Zagreb pokazuje klasične turističke znamenitosti.

– Radeći istraživanja o tome što mlađi turisti koji dolaze u hostele vole u Zagrebu, dobili smo odgovor da ih vesele skrivena mjesta koja nisu upisana u klasične vodiče – rekao je dizajner Nikola Žinić. Svaka prijeđena ruta otključava nagrade, popuste na razne ulaznice. Aplikacija se skida na stranici www.betherezagreb.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije