Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi travnja

Urednici uzaludno čekali slike s prosvjeda studentica u toplesu

rolerice
Petar Glebov/PIXSELL
01.04.2010.
u 00:02

Snimatelji i novinari željni zanosnih oblina vratili su se neobavljena posla.

Originalni prosvjed obnaženih studentica ispred HNK danas se ipak nije dogodio jer je bio prvotravanjska šala, plod mašte novinara gradske rubrike koji su se ovaj put, umjesto s čitateljima, našalili s kolegama iz drugih redakcija, ali i iz svoje.

Snimatelji i novinari željni zanosnih oblina vratili su se neobavljena posla, a potraga za slikama prešla je granice zemlje pa su našu šalu bosansko-hercegovački portali proglasili najuspjelijom.

Ništa od golih grudi studentica

“Golim grudima do besplatnog studiranja” radno je ime u nas još neviđenog performansa koji će prirediti studentice Pravnog fakulteta ispred zgrade HNK. Na radost kolega, profesora i slučajnih prolaznika, pedesetak djevojaka pozirat će u toplesu Šimi Strikomanu, poznatom autoru milenijskih fotografija.

– Čini nam se da od studentskih prosvjeda kakvi su dosad bili nema puno koristi. Stoga smo odlučile pokazati grudi sigurne da ćemo tako privući pozornost ministra i rektora na svoje pravo na besplatno obrazovanje. Nadam se da će im se svidjeti – rekla nam je Maja Šikić, jedna od organizatorica prosvjeda. Kako doznajemo, svoje grudi pokazat će “gradu i svijetu” i studentice medicine i farmacije.

– Pravo na besplatno obrazovanje opće je pravo. Zato pozivamo sve Zagrepčanke da nas podrže i pokažu grudi – kaže Maja.

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:01 01.04.2010.

nemojte povecati..!!! najljepse na ovij slici...su ......naocale..!!!

EF
Efefzegeovac
22:41 01.04.2010.

Nikomu normalnomu ovo ne bi trebalo biti ni najmanje smiješnim. Ako je vama obrazovanje sprdačina za prvi travnja, znam ja kojih desetak zaposlenih studenata kojima nije. Što se ne sprdate s kvalitetom i profesionalizmom u vlasitim redovima, npr. Ivkošićevom najnovijom kolumnom? Kako se to pobogu provuklo kroz uredničke prste?

Avatar possibilis
possibilis
14:07 04.04.2010.

DOBRA! Konacno da neki urednik prestaje podcjenjivati intelekt prosjecnog citatelja! Najbolja prvotravanjska u svim novinama i beskrajno mirisi na duh mladog novinara (marko spoljar). starci - novinari - nosite se sa svojim nadmenim i snishodljivim \"skolovanjima\" i novine ce procvjetati. Svaka cast, i ja sam skoro otisao do HNK. Jos da imate neku fotografiju okupljenih znatizeljnih napaljenovica.... 100 bodova za Vecernji i Gradsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije