Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krpanje rupa

Uočili ste rupu na cesti? Javite se Zagrebačkim cestama

rupa na cesti  (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
29.01.2013.
u 10:00

Građani svaku uočenu rupu mogu dojaviti na besplatan broj telefona 0800 0551 radnim danom od 7 do 15 sati

Nakon obilnog snijega koji je u zadnjih mjesec dana prekrio Zagreb, tisuće tona soli, koje je Zimska služba nanosila prilikom čišćenja prometnica, nagrizle su asfalt gradskih ulica pa su one prepune udarnih rupa. Diljem cijelog grada uočen je taj problem, a iz Zagrebačkih cesta istaknuli su kako im je sanacija rupa na cestama trenutno prioritetan posao, da su već krenuli u njihovo krpanje, ali da posla imaju za cijeli mjesec.

- Sve naše ekipe već nekoliko dana su na terenu i saniraju rupe s novim modernim termo strojevima tako da to rade profesionalno i temeljito – kazao je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

Uz radnike koji rade na sanaciji, na terenu su i četiri djelatnika koji se voze gradom, uočavaju rupe, zapisuju ih i šalju obavijesti radnim ekipama.

– Molimo i građane za suradnju, a svaku uočenu rupu mogu dojaviti na besplatan broj telefona 0800 0551 radnim danom od 7 do 15 sati – poručio je glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

Nakon radnog vremena građani uočene probleme mogu dojaviti na 2356-444 ili na mail adresu dojavni.centar@zgceste.hr.

Komentara 6

JA
jadre
10:16 29.01.2013.

Zvao sam ih neki dan skoro sat vremena s dva telefona na oba broja..... nitko se nije javljao......ali poslije primljene dojave za par sati prekop je saniran ....mada je prekopana ulica bila skoro 3 mjeseca.....

DT
dturina
10:58 29.01.2013.

Ovo je zanimljiva ironija, naime ceste po cijelom gradu su totalno razbijene, recimo križanje Vukovarske i Heinzelove je rupa na rupi, ne možeš proći a da ne razbiješ auto, praktički svi šahtovi su udarne rupe, i nakon tjedan dana toga možemo svi kolektivno kod Severa na reparaturu ovjesa. A ovi likovi blaženo pitaju da im velimo ako vidimo koju rupu. Pa odite s vozilom za ophodnju na cestu, obiđite grad i popišite gdje su rupe i odmah ih popravite, za kog vraga vas plaćamo tolike silne novce, da bi još radili i vaš posao ???

ME
Medici
11:09 29.01.2013.

Lažu li ga brate mili, lažu. Zovem već mjesecima, pišem mailove da iscrtaju 4 zebre u ulici Bartolići na Jarunu..Djeca koja idu u školi (velika škola Bartol Kašić), jedva prijeđu ulicu od "savjesnih" vozača koji ne staju na jedva vidljivim zebrama, parkirani na tim istim zebrama..i da sada ne opisujem u detalje. Neće se ništa dogoditi dok neko dijete ne izgubi život. Fuj. Gdje idu naši novci iz prireza? Stašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije