Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja ide dalje

Umirovljenicima pokloni, ragbijašicama pumpa

ragbi za žene (1)
Foto: Facebook/Milan Bandić
1/4
26.03.2013.
u 11:58

Pročelnica Fortuna posjetila je dom za starije i nemoćne, gradonačelnik primio osvajačice prvenstva

- Ovdje se već osjećam kao kod kuće jer se vidimo svake godine, ali uvijek se volim vratiti. Želim vam svima puno zdravlja i sretan Uskrs - nadolazeći blagdan jutros je umirovljenicima u Domu za starije i nemoćne Trnje unaprijed čestitala pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Višnja Fortuna.

Također, korisnicima doma podijeljeni su prigodni uskrsni pokkloni, a nazočne je zabavio i domski zbor otpjevajući blagdanske pjesme.

Gradonačelnik Milan Bandić danas je, kako je i obećao, primio predstavnike Ženskog ragbi kluba Mladost. Kako su djevojke, kao glavni problem prilikom treniranja, navele nedostatak pumpe za navodnjavanje terena, gradonačelnik im je obećao da će Grad financirati nabavku potrebne sprave.

Podsjetimo, upravo Mladostašice osvojile su prvo prvenstvo Hrvatske za žene u ragbiju koje se nedavno održalo u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije