Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PET ČETVRTI

Ukida se naplata parkinga za neke dijelove Zagreba

parking naplata
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
27.03.2020.
u 17:00

Molimo vas da se pridržavate uputa nadležnih institucija i Stožera civilne zaštite. Budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje te smanjite socijalni kontakt, navode iz Grada.

Privremeno se od sutra ukida naplata parkinga na javnim površinama i u javnim garažama kojima upravlja Zagrebparking u pet gradskih četvrti.

To uključuje Gornji i Donji Grad,  Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete. Odluka će biti na snazi sve dok se ne normalizira situacija
vezana uz epidemiju koronavirusa te potres koji je zadesio Zagreb.

"Molimo vas da se pridržavate uputa nadležnih institucija i Stožera civilne zaštite. Budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje te smanjite socijalni kontakt", navode iz Grada.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
17:23 27.03.2020.

Zagreb ima kvartove. Niti jedan Zagrepčanin osim "zagrepčana" ne govori o svojoj četvrti, nego o svom kvartu. Zatirete sve tragove i duh Nekada bijelog, urednog, kulturnog grada koji je bio dobar primjer drugima, a danas je derutno, nekulturno ruglo.

OT
otrovnijezik
17:11 27.03.2020.

Zar za svaki postupak i najmanji koračić kako bi se građanima Zagreba nešto stvarno olakšalo ovaj mafijaš, kriminalac i pajac mora biti danima prozivan i ganjan po novinama. Nakon toga se tek nešto pokrene i onda on slavodobitno na TV-u prikaže kao svoju ideju. Bljuv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije