Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna izjava

Udruga Vigilare traži ispriku Igora Kolmana

Kolman
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.11.2013.
u 10:20

Zbog izrečenog govora mržnje i stigmatizacije, zahtijevaju javnu ispriku Kolmana

Udruga Vigilare kao sudionik građanske inicijative U ime obitelji, pokreće javnu akciju povodom jučerašnje izjave zastupnika i glasnogovnornika HNS-LS-a Igora Kolmana. Zbog izrečenog govora mržnje i stigmatizacije, zahtijevaju javnu ispriku Kolmana.

 - Saborski zastupnik Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, Igor Kolman, 6. 11. 2013. na saborskoj sjednici o raspisivanju referenduma o ustavnom definiranju braka, nazvao je građansku inicijativu U ime obitelji „prljavim pokretom“. Tim je govorom mržnje iskazana diskriminacija zbog drugačijega mišljenja i stavova prema velikom broju hrvatskih građana. Vigilare Vas, kao sudionik te građanske inicijative, poziva da se odazovete ovoj (re)akciji kojom ukazujemo da je ovako drzak način ponašanja te selektivnog zalaganja za toleranciju i poštivanje različitosti, u hrvatskom društvu nedopustiv. Zaustavimo stigmatizaciju i vrijeđanja zbog „različitosti“ i zatražimo od spomenutog zastupnika javnu ispriku!, pozivaju iz udruge na čijim se internetskim stranicama može pridružiti akciji.

>> 'Ovdje je riječ o prljavom političkom pokretu!'

Komentara 2

SI
silentium
21:10 10.11.2013.

Igor Kolman- nekulturan-primitivan-bahat- vidi se iz kakve obitelji dolazi

CV
crna vrana
21:47 08.11.2013.

Mentalni boljševik Kolman tretira neistomišljenike kao neprijatelje koje treba eliminirati, kao što su to činili oni šumski demokrati čiji mentalni sklop baštini. Jedini argument su mu ad hominem diskvalifikacije koje je apsolvirao na Fakultetu političkih znanosti -rasadniku neoboljševičkih kadrova . Može li jadnije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije