Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba im pomoć

Udruga LePas na Facebooku podijelila da imaju ogromna dugovanja: 'Poraženi smo i slomljeni'

Pseća igra u prirodi
Nel Pavletic/PIXSELL
14.03.2023.
u 11:24

Račun prema Veterinarskom fakultetu prešao je četiti i pol tisuće eura, a uz to imaju i troškove u drugim ambulantama

Članovi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja LePas spasili su brojne četveronošce, omogućili im normalan život i izvukli ih iz svih nedaća koje im je priredio čovjek. Ipak, objavom na Facebooku otkrili su kako je dugovanje prema Veterinarskom fakultetu, gdje su liječili svoje štićenike, doseglo više od 4 i pol tisuće eura. 

-Dušu sam ovih dana isplakala, od bolova, nemoći, straha, od činjenice da ovaj put neću moći pronaći neko čarobno rješenje i sve nas skupa izvući iz ovoga, od spoznaje da dalje više definitivno nećemo moći ni koraka- napisali su iz Udruge u objavi. 

Naime, prepričavaju kako im se za podmirenje računa u iznosu od 10 tisuća kuna, koji je izdan 2021., javio čovjek koji je obećao da će sve biti riješeno. 

-To je jedan jedini račun. Račun za našu Survi i sve njene operacije kojima joj je genijalan tim veterinara spasio život i omogućio joj da danas bude sretna, da hoda na svoje 4 noge, da se više ni u najgorim snovima ne mora prisjećati horora koji su joj kao štenetu od jedva 3 mjeseca priuštile ljudske ruke- prisjetili su se. 

Ipak, taj račun nikad nije plaćen, a čovjek koji je obećao da će sve platiti nije se nikad javio te je izignorirao sve poruke i pozive 

-Dolazimo do toga da smo prema VEF-u ukupno dužni 4586,49 eura, da smo potpuno poraženi i slomljeni moralno i fizički, da ne vidimo izlaz, da, čak štoviše, ovaj put vidimo samo zid i kraj, i da smo si na kraju dana za to krivi sami. Ali, kome su krivi oni koji se nazivaju našim štićenicima? To je ono što nas boli, što ubija, što izaziva očaj- podijelili su iskreno te dodali da osim dugovanja prema VEF-u postoje i drugi troškovi s kojima se moraju nositi poput prehrane i računa u drugim ambulantama. 

Ukoliko želite pomoći Udruzi LePas, možete im pomoći uplatom na račun: 


IBAN: HR3923600001102884721
SWIFT: ZABAHR2X
PAYPAL: udruga@lepas.hr
KEKSPAY: 0981397298

Komentara 1

DU
Deleted user
18:56 14.03.2023.

Udruga se zove Le pas. Jesu li to neki Francuzi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije