Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aplikacija

Finski Wolt za dostavu hrane stigao u Zagreb

Wolt
Foto: Wolt Hrvatska
21.12.2018.
u 08:24

Više od stotinu jela po izboru korisnika dostavlja se iz 35 zagrebačkih restorana

Dostava iz restorana koji inače uopće nemaju dostavu – način je to na koji funkcionira finska aplikacija Wolt, preko koje se od jučer hrana može naručiti i u Zagrebu. Birati se može između stotinjak različitih jela s jelovnika poznatih lokala, a na vrata Zagrepčana ona će stići u grijanim kutijama.

–  Hrana se može naručiti na internetskoj stranici ili preko aplikacije na kojoj možete pratiti što se događa s narudžbom, od pripreme obroka pa sve do dolaska na kućni prag – kaže Matija Mesić, marketinški menadžer Wolta za Hrvatsku.

Zagrepčani zasad mogu birati između 35 restorana, među kojima su i Cookie Factory, Pani i pivnica Medvedgrad, koji inače nemaju dostavu. U Woltu kažu da taj međunarodni servis za dostavu hrane već ima više od milijun korisnika diljem Europe, a dostavlja hranu iz više od 2500 restorana u 38 gradova, od Češke i Mađarske do Skandinavije, Estonije, Letonije i Litve. Matija Mesić iz Wolta nada se da će ta aplikacija postati jednako popularna i u Hrvatskoj i kaže da su im narudžbe jučer počele stizati već od ranoga jutra.

Pogledajte i video prolaska kroz sve zaobilaznice oko rotora:

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marcha
12:09 22.12.2018.

Od Pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije