Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava bez godišnjeg

U Zagrebačkom Holdingu nemaju vremena za godišnje odmore

'02.07.2011., Cvjetni trg, Zagreb - Udruga PRAGMA i Teniski klub ITeam organizirali su teniski turnir u samom centru Zagreba kako bi popularizirali tenis. Teniski program na Cvjetnom trgu otvorio je I
'Goran Stanzl/PIXSELL'
30.07.2013.
u 08:04

Unatoč informaciji da će nova Uprava Holdinga također na odmore, iz tvrtke su kazali da ovo ljeto za to nema vremena

Gradonačelnik Milan Bandić ni ovo ljeto neće otići na godišnji odmor. Iako je tek jedan dio iskoristio u nedavnoj kampanji, kazao je da jedva stigne na Jarun pa da neće ni do mora.

- Sljeme je moj izbor - izjavio je najavivši da će provest radno ljeto. Dodao je kako ipak nikome od svojih pomoćnika nije zabranio odlazak na godišnji te da svatko od njih najbolje zna u kakvom mu je stanju sektor i može li si priuštit odmor. Većina pročelnika gradskih ureda slijedit će Bandića pa će si priuštiti tek po nekoliko slobodnih dana.

- Upravo sam na odmoru u Zadru. Spojio sam vikend i ponedjeljak i sutra sam na poslu - kazao je Ivica Lovrić, pročelnik za sport i obrazovanje. Do Zadra će i Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za hitne situacije. -Ondje su mi mati, brat i šira obitelj pa ću otići samo da ih posjetim - kazao je. Pročelnik za financije Slavko Kojić kazao je da ako i ode na odmor na poslu po potrebi može biti jako brzo, a Mirko Herak iz Kontrolnog ureda zbog posla još ne zna hoće li biti vremena za odmor. Rijetki su se odlučili na duže ljetovanje, a među njima je Zoran Nevistić, pročelnik za mjesnu samoupravu.

Nakon što je izvijestio gradonačelnika o tempu izvođenja radova po gradskim četvrtima, na odmor će tjedan do dva. Toliko će si priuštiti i Emil Tuk, pročelnik za poljoprivredu, te Višnja Fortuna, pročelnica za socijalnu zaštitu. Bivši pročelnik Davor Jelavić u obiteljsku kuću u Drvenik će na tjedan dana ukoliko mu dopuste liječnici jer mu rebra još nisu zarasla nakon pada s bicikla. Do tada će pripremati dokumentaciju kako bi njegov nasljednik imao uvid u rad koji je obavljao 13 godina. Unatoč nekim informacijama da će i nova uprava Holdinga na godišnje, iz tvrtke su kazali kako za odmor nema vremena.

>>Godišnji odmor: Otkrivamo gdje će se odmarati članovi Vlade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije