Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST IZ GRADA

U nedjelju se zatvara dio jako prometne ulice u Dubravi: Pogledajte obilazne pravce

Zagreb: Privremena regulacija prometa zbog radova u Škorpikovoj
Emica Elvedji/PIXSELL
20.04.2024.
u 16:00

Također, od jutarnjih sati u subotu pa sve do nedjeljnog popodnevna na snazi je i privremena regulacije dijelu Brezovičke ceste

Zbog postavljanja građevinskog krana, južni kolnik Ulice Rudolfa Kolaka na dijelu od raskrižja s Novačkom ulicom do Ljubijske ulice će u nedjelju od 8.00 o 18. 00 sati biti zatvoren za sav promet. Dok će se pak sjevernim kolnikom promet će odvijati neometano, javljaju iz Grada.

Obilazni pravac:

  •  Rudolfa Kolaka – Novačka – Škabrnjska – Ljubijska – Rudolfa Kolaka

Radi izgradnje kanalskog priključka, Brezovička cesta pokraj kućnog broja 28B će od subote, 20. travnja od 7,30 sati do nedjelje, 21. travnja do 17,00 sati biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci:

  • Brezovička cesta – Karlovačka cesta – Ulica dr. Luje Naletilića – Ulica Zlatareva zlata – Ulica Bašćanske ploče – Brezovička cesta i obratno,

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. – Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručili su iz Grada Zagreba.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije