Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

U dvorištu krcatom smećem kujica Mara mjesecima živi sama

kujica mara
25.07.2010.
u 20:13

Mara je sterilizirana, vrlo mirna i dobroćudna, te puna ljubavi, poručuje N. Mataja-Šamnički, koja se brine o njoj

Pomozite da dvogodišnjoj crnoj labradorici Mari pronađemo novi dom, apeliraju članovi Facebook grupe koju je prije nekoliko dana osnovala Natalija Mataja-Šamnički, potresena lošim životnim uvjetima u kojima već mjesecima živi kujica njezina susjeda.

Problem još od rođenja

– Marin je vlasnik završio u zatvoru pa ona već četiri mjeseca živi sama u ograđenom dvorištu koje izgleda poput smetišta. Ja je redovito hranim i svaki joj dan donosim vodu, no tom psu treba pravi dom – piše ona na stranici grupe i dodaje da bi kujicu i sama udomila, no “nema uvjete za udomljavanje još jednog psa”. A miroljubivu su Maru problemi, kaže N. Mataja-Šamnički, pratili još od rođenja.

– Njen je vlasnik jedno vrijeme u dvorištu imao čak devetnaest pasa, no svi su osim Mare i još jednog mužjaka odvedeni u prihvatilište u Dumovcu. Ne znam zbog čega je baš nju zatekla najgora sudbina – negoduje ona i opisuje kujicu koja joj se svojim umiljatim ponašanjem “uvukla pod kožu”.

Boji se cijepljenja

– Mara je vrlo miran i dobroćudan pas, zahvalan za svaku lijepu stvar koju mu napravite. Sigurna sam da bi novoj obitelji dala puno ljubavi – poručuje N. Mataja-Šamnički. Ipak, i Mara, kaže, ima svojih “mušica”.

– Toliko se boji cijepljenja da od veterinara bježi kao od najvećeg neprijatelja. U strahu od injekcije neki se dan čak i popiškila.

Komentara 2

MA
marabella
22:10 27.07.2010.

Vito je samo jedna jalna dusa koja ne zna sto govori..... Svi se mogu uvjeriti u istinitost tvrdnji u napisanom clanku....Mara je sama ,ja joj nosim hranu i vodu ,ponekad joj jos netko dobaci nesto za jelo....neki cak u vrecici bace hranu.... Svako prihvatiliste bi je htjelo,ali JA zelim naci pravi dom za nju,nije mi je tesko hraniti i brinuti za nju,ali uzeti je ne mogu,a ona zasluzuje dom pravi. Pozdrav od Mare!

VI
Vito
08:37 27.07.2010.

U dvorištu krcatom smećem kujica Mara mjesecima živi sama Mara je sterilizirana, vrlo mirna i dobroćudna, te puna ljubavi, poručuje N. Mataja-Šamnički, koja se brine o njoj Dajte molim vas, Piše: Iva Rogulja/VLM Pa tko je tu normalan? Razumio bihbih pisanje tog pamfleta u vrijeme onih velikih vručina. Ali o tome pisati kad je u zagrebu padala kiša? I tome javno lagati da je kusa sama, a o njoj se brine susjeda. Da nema uvjeta ne bi se niti brinula. A očito se o njoj brinu i veterinari. Kojeg li licemjernog pamfelta. Mogli ste jednostavno napisati - vlasnik završio u zatvoru, kuja treba novog vlasnika, jer ju ne žele u prihvatilištu za napuštene cucke. A zbog čega ju ne žele? Ima svojih \"mušica\" koje očito ne odgovraju politici prihvatilišta. Pa onda pokušavate prevariti naivce pisanjem ovakvih srcedraateljskih bajki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije