Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NOĆ

U Dubravi izgorio BMW u garaži, a u Maksimiru zapaljene kante i smeće

Požar u Dubravi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
26.04.2020.
u 11:30

Na Srebrenjaku je nepoznati počinitelj zapalio četiri plastične kante za otpad, dok je na Kažotićevom trgu zapaljeno smeće na klupi

Zagrebački vatrogasci imali su pune ruke posla u subotu navečer te tijekom noći na nedjelju. Kako je priopćila policija prvo su oko 21 sat intervenirali u Novačkom zavoju na području Dubrave. Dojavljeno im je da gori BMW u vlasništvu 58-godišnjaka. Vozilo se i za sada neutvrđenih razloga zapalio u garaži i u potpunosti je izgorio. Osim njega izgorio je u električni romobil te alat. Kolika je šteta te što je uzrok požara trebalo bi se utvrditi tijekom očevida koji će se obaviti tijekom današnjeg dana.

Nekoliko sati nakon toga, između 3.15 i 3.50 vatrogasci su intervenirali na području Maksimira, u Ulici Srebrnjak i na Kažotićevom trgu. Na Srebrenjaku je nepoznati počinitelj zapalio četiri plastične kante za otpad, dok je na Kažotićevom trgu zapaljeno smeće na klupi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LauraSI87
LauraSI87
21:05 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.k­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije