Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANA Upravitelja nema, za sada najavljeni koncerti, snimanje filma i sajmovi

U Areni će se boriti Hugh Jackman i Terrence Howard

17.04.2009.
u 23:34

Potkraj srpnja Arena Zagreb će biti filmska kulisa za boksački ring na kojem će se održati borba Maxa Schmelinga, njemačkog boksača iz Hitlerova vremena, i Joea Louisa, koje glume Hugh Jackman i Terrence Howard, a snimat će ih slavni američki redatelj Spike Lee! Iako nam direktor dvorane Zdenko Antunović nije želio potvrditi da se radi baš o tome filmu, rekao je da američki redatelj planira jedanaest dana unajmiti dvoranu za snimanje filma o jednom poznatom njemačkom boksaču.Prema dosad najavljenim događajima, zasad je pod krovom Arene rezervirano gotovo četrdeset dana ove godine.

Posebno će biti atraktivan svjetski show za djecu The Disney on Ice, a održat će se i sajam vjenčanja, namještaja i sajam talijanskih ugostitelja te Svjetsko prvenstvo u dvoranskom motokrosu i Croatia Delta Rally. Koncertni niz započinje sutra nastupom Miše Kovača, a već je poznato da će nastupiti i Beyoncé, Londonski simfonijski orkestar, Depeche Mode... No, Antunović ima i nekoliko asova u rukavu.

Želi i Thompsona
– Pregovaramo da u Arenu dovedemo i mjuzikl Mamma Mia. Dvorana je pogodna za sajmove, pa ih očekujemo još. U listopadu će Halid Bešlić u njoj održati prvi koncert nakon što se oporavi od prometne nesreće. Očekujem da će u Areni nastupiti Oliver, ali i Thompson, kad već ne može u pulskoj – kaže Z. Antunović.

Beyoncé će nastupiti za tjedan dana, Londonski simfonijski orkestar stiže 11. svibnja, deset dana nakon njih nastupit će Depeche Mode, dva dana potom Tony Cetinski. Lepa Brena u najvećoj dvorani u Hrvatskoj natupit će 13. lipnja, a od 11. do 13. rujna održat će se sajam namještaja. Prvoga dana listopada bit će Europski dan poduzetnika, 9. i 10. listopada bit će Dani vjenčanja, 17. listopada Halid Bešlić, a 24. će Eros Ramazzotti održati humanitarni koncert za razminiranje.

Miroslav Škoro zagrebačku Arenu pokušat će napuniti 10. studenoga, a 13. i 14. bit će Svjetsko prvenstvo u dvoranskom motokrosu.

Carreras u prosincu
Revija The Disney on Ice bit će od 4. do 6. prosinca, 16. slijedi Karlovačko live, a 19. prosinca nastupit će svjetski poznati tenor José Carreras. Za 2010. najavljuje se još jedan sajam vjenčanja i poznati umjetnički cirkus Cirque du Soleil.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije