Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Turistička zajednica dijeli bespovratna sredstva za manifestacije

manifestacija
Foto: Željko Hladika/24sata/PIXSELL
07.01.2014.
u 17:23

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, enogastronomskih te ostalih manifestacija

Turistička zajednica grada Velike Gorice uputila je javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa ''Potpore manifestacijama u 2014. godini“.

Bespovratna novčana sredstava Turistička zajednica dodjeljivat će za manifestacije koje podižu kvalitetu turističke ponude grada Velike Gorice, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje te promoviraju Veliku Goricu kao zanimljivo turističko odredište, javlja portal Kronike VG. Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, enogastronomskih te ostalih manifestacija pa je Turistička zajednica pozvala sve zainteresirane pravne i fizičke osobe (jedinice lokalne samouprave, trgovačka društva, zadruge, udruge, ustanove, klubove i dr.) da kao organizatori manifestacija dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore.

Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZGVG projekt manifestacije i jasno obrazloženje za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku (pravni status, naziv, adresu, kontakt) i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta od strane drugih subjekata. Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekata je 31. siječnja 2014.godine, a dostavljaju se na adresu: Turistička zajednica grada Velike Gorice, Kurilovečka 2, 10410 Velika Gorica.

>>Veća osnovica plaće djelatnicima velikogoričkih vrtića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije