Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nered usred Zagreba

Tukli se i pljuvali u prepunom tramvaju: Jedan je vikao 'upomoć!', pojavila se uznemirujuća snimka

Zastoj tramvajskog prometa u istočnom dijelu Zagreba
Patrik Macek/PIXSELL
31.10.2023.
u 14:50

Jedan od dvojice zavađenih kao da ga je poslušao te je šakama krenuo udarati čovjeka što je šokiralo putnike. Putnici u tramvaju  zgranuto i preplašeno promatrali su što se događa pred njima.

Šokantnan i uznemirujuć video incidenta koji se proteklih dana zbio u tramvaju negdje oko Glavnog kolodvora objavio je danas portal 24 sata. Prema onome što se da vidjeti i čuti na kratkoj snimci, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba najmanje dvojice muškaraca u krcatom tramvaju. 

Netko od promatrača, čuje se na snimci, zavapio je 'nemojte se svađati, upomoć', no sukob se nakon toga još više rasplamsao. Jedan od sudionika ovog nemilog događaja, pljunuo je osobu s kojom se posvađao, dok je netko od promatrača, za kojeg ne znamo je li povezan sa sukobljenim muškarcima,  povikom 'udari ga', poticao daljnju eskalaciju nereda u tramvaju. 

Jedan od dvojice zavađenih kao da ga je poslušao te je šakama krenuo udarati čovjeka što je šokiralo putnike. Putnici u tramvaju  zgranuto i preplašeno promatrali su što se događa pred njima. 

Kako se video iznenada prekida, nemamo informaciju kako je obračun završio te koje su njegove posljedice. O incidentu smo upitali Policijsku upravu zagrebačku te Zagrebački električni tramvaj, no o njemu za sad nemaju zaprimljenu niti jedne dojave.

Ključne riječi

Komentara 12

OL
olujasviholuja
15:26 31.10.2023.

Svašta se doselilo u Zagreb u posljednim godinama

ZJ
Zjako
16:30 31.10.2023.

Vozač je kriv ! Trebao je pustiti psa bez brnjice da pojede ove nasilnike, zatim odvesti tramvaj u krivi smjer da svi pobjesne... Šteta što nemamonpoliciju u gradu da radi svoj posao, tramvaju su postali mjesto druženja ovakvih bisera.

OT
otrovnijezik
15:17 31.10.2023.

Zagreb siguran grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije