Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ BERLINA

Istekla mu karta za tramvaj pa se raspravljao s kontrolorima: 'Zaradio' deset puta veću kaznu

Berlin tramvaj
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
23.10.2023.
u 22:01

Skupa s kontrolorima izašao je na stajalištu te se s njima verbalno sukobio. Kontrolor je na sudu opisao: "Baš me prestrašio. Prijetio je s Allahom i nasiljem"

Stanovnik Berlina, nakon što je slučaj završio na sudu, mora platiti 600 eura kazne zbog toga što se verbalno sukobio s kontrolorima jer mu je istekla karta za tramvaj. Naime, 39-godišnjak se početkom godine vozio tramvajem te mu je istekla karta. Dvije minute nakon isteka te nedugo prije njegova odredišta, u vozilo javnog prijevoza ušla je kontrola. 

"Mislio sam da bi kontrolori mogli biti susretljivi, ali nisu dopustili da itko s njima razgovara", rekao je muškarac kojemu je istekla karta u trajanju od 120 minuta, navodi Fenix magazin.

Skupa s kontrolorima izašao je na stajalištu te se s njima verbalno sukobio. Kontrolor je na sudu opisao: "Baš me prestrašio. Prijetio je s Allahom i nasiljem". 

VEZANI ČLANCI:

Putnik je na sudu tvrdio kako se “samo pohvalio svojim dugogodišnjim iskustvom u borilačkim vještinama”.

Sud je presudio da 39-godišnjak mora uplatiti 600 eura dječjem hospiciju te ići na tečaj za kontrolu bijesa. Inače, uobičajena kazna iznosi 60 eura, odnosno deset puta manje. 

VIDEO Jahta se nasukala na otočiću Pijavica u trogirskom akvatoriju

Komentara 3

DZ
Dzasmin
06:48 24.10.2023.

Mrtvo hladno bih, bez ikakve rasprave izašao na stanici i otišao, baš da vidim kako bi me zaustavio, a dokumente mu sigurno ne pokazao ne bih.

PB
pb1520
07:09 24.10.2023.

Da je putnik bio doktor ili inženjer arapskog izgleda, dobio bi i novac od kontrolora.

MI
mikimouse12
01:10 24.10.2023.

Kod nas bi kontrolor odmah isao kod doktora da mu da bolovanje barem mjesec dana jer se malo prestrasil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije