Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novom zagrebu

Trojica Nigerijaca potukla se sa Sirijcem i slomila mu rebro

hitna pomoć
Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.06.2014.
u 11:17

Incident u kojem je 34-godišnjaku slomljeno rebro dogodio se između 18 i 18.30 sati ispred hotelu Porin na Sarajevskoj cesti

Azilant (34) iz Sirije teško je ozlijeđen u fizičkom obračunu koji se jučer odigrao između njega i trojice Nigerijaca u dobi od 28,31 i 36 godina.

Incident u kojem je 34-godišnjaku slomljeno rebro dogodio se između 18 i 18.30 sati ispred hotelu Porin na Sarajevskoj cesti u kojem su privremeno smješteni azilanti u Novom Zagrebu. Policija je priopćila da još uvijek istražuje okolnosti koje su dovele do tučnjave te ozljeđivanja.

>>Premlaćivali i iznuđivali Šibenčanina zbog nepostojećeg duga

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
11:38 05.06.2014.

Pitam se ima li još koja zemlja koja azilante smješta po hotelima, a deložirane ovršenike tjera na cestu?

CH
chemica
12:01 05.06.2014.

Da pogodim, liječenje ozlijeđenog će se provesti o našem trošku kao i kažnjavanje krivaca? Kako bi i moglo biti drugačije...Dođe sirotinja kod nešto manje sirotinje pa još radi probleme zato što joj to dozvoljavamo. Držati iza tri reda bodljikave žice pa će biti mir. Bar nam kasarni bivše JNA ne nedostaje. Same su po sebi sličile logorima, ali ako su bile dobre za vojnike, onda moraju biti i za "azilante", pa ma što o tome zborile raznorazne udrugice za zaštitu ljudskih prava i trošenje našeg novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije