Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
chocofest

Trg bana Jelačića postao je Trg bana Čokoladića

chocofest (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/7
09.02.2013.
u 13:47

. U 11 je sati službeno otvoren drugi regionalni festival čokolade Zagreb Chocofest u šatoru gdje su brojni štandovi i izlozi bili prepuni slatkih delicija, pralina, kolača i još mnogo toga.

Trg bana Jelačića danas je preimenovan u Trg bana Čokoladića. U 11 je sati službeno otvoren drugi regionalni festival čokolade Zagreb Chocofest u šatoru gdje su brojni štandovi i izlozi bili prepuni slatkih delicija,  pralina,  kolača i još mnogo toga.

Mamili su uzdahe i privukli pažnju stotine građana koji su nestrpljivo čekali u dugačkim redovima kako bi posjetili ovaj najslađi festival u gradu. Svoje proizvode je izložilo 30-ak proizvođača i slastičara, a festival traje do 14.veljače.

Gradonačelnik Milan Bandić nije mogao doći jer je na službenom putu,  pa će Chocofest posjetiti u ponedjeljak.

Pored šatora na Trgu održala se i fašnička izborna povorka koju je priredio KUD Prepuštovec iz Prepuštovca. Predstavili su harem Europske Unije sa Sulejmanom Veličanstvenim na čelu,  a najveću pažnju okupljenih građana privukli su izborni kandidati Stojić aga, Frdelj aga i Slinić aga.

>>I petnaestmetarska torta ukrasit će Jelačićev trg

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:30 09.02.2013.

Trebao bi to ime zadrzati za stalno ....

LI
LILLIT
19:36 09.02.2013.

@Junica Kravic imas prav! nemrem podnijeti misao da bu ta spodoba bez kulture i ukusa dobila na svibanjskim izborima, da bu i dalje drapal po gradu, i na direktorska mjesta postavil svoje ljude. Ak se to dogodi, odricem se hrvatskogaga drzavljanstva. Lijepi pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije