Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put do rješenja

Traže savjete o tome kako konačno zbrinuti otpad u gradu

Otpad
Foto: Robert Anić/PIXSELL
19.12.2014.
u 12:30

Zagrebački holding istražuje tržište i prikuplja podatke o najboljim rješenjima za zbrinjavanje i obradu otpada

U nadi da će konačno riješiti problem odvoza i zbrinjavanja otpada, Zagrebački holding organizira sastanak i savjetovanje s tvrtkama koje bi se mogle (poza)baviti tim problemom. U svrhu pripreme dokumentacije za nadmetanje služba za nabavu Zagrebačkog holdinga provodi istraživanje tržišta, prikuplja podatke o najboljim rješenjima vezano uz zbrinjavanje i obradu otpada i određuje procijenjenu vrijednost nabave.

Služba također smije tražiti savjet i prihvatiti savjet gospodarskog subjekta koji se može iskoristiti u izradi dokumentacije, ali takav savjet ne smije imati učinak ograničenja tržišnog nadmetanja i diskriminacije - piše u na službenim stranicama Zagrebačkog holdinga.

Sve zainteresirane tvrtke za sudjelovanje u savjetovanju oko problema otpada mogu se javiti još danas na adresu alen.hadzic@zgh.hr ili putem telefaksa na broj: 01/6187 038, a prijava mora sadržavati ime, prezime i funkciju osobe koja se prijavljuje.

Sastanak će se održati u ponedjeljak u prostorijama gradske Čistoće na Radničkoj cesti 82 u 12 sati na VI. katu.

>> Grad će uskoro početi zbrinjavati glomazni otpad s ulica

Komentara 5

Avatar nula
nula
22:39 19.12.2014.

Ovo je prava slika nase metropole. Sve drugo je gluma i sminka. Sramota .

RA
rament123456
17:44 19.12.2014.

Lakse je graditi fontane nego rjesavati pitanje lokacije za spalionicu i izgradnju odlagalista, sad nek smece voze u fontane.

VI
Vito
08:35 20.12.2014.

alen.hadzic@zgh.hr ____________ Tko je to i kakvu kvalifikaciju ima da uopće smije prikupljati podatke namjenjene tvrtki zvanoj "zagrebački holding"????? _______- Tko uopće može vjerovati da ta prikupljalica podataka neće "maknuti" one koji su stvarno sposobni zbrinjavati otpad, a ostaviti kriminalce koji i sad skupljaju otpad po Zagrebu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije