Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li trebao biti doček?

Tomašević dodijelio posebno priznanje i medalju grada vaterpolistima, susreli su se u palači Dverce

Foto: Grad Zagreb
1/4
19.02.2024.
u 13:03

– Čestitam igračima, izborniku i stručnom stožeru na povijesnom uspjehu i trećem po redu naslovu svjetskih prvaka, koji je osvojen samo mjesec dana nakon osvajanja titule europskih doprvaka – izjavio je tom prilikom Tomašević.

Hrvatski vaterpolisti postali su zlatni prošloga vikenda na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Treći puta u povijesti ponijeli su najsjajnije odličje s ovoga natjecanja. U Zagreb su se vratili u nedjelju oko 13.15 sati, no osim proslave u VIP salonu aerodroma ispred kojega ih je pozdravilo stotinjak navijača, dočeka nije bilo.

Dio građana, političara, medija i općenito javnosti prozvalo je zbog toga gradsku vlast u Zagrebu kako nisu organizirali doček na trgu kao što je to često slučaj kada naši sportaši osvajaju medalje. Gradu Zagrebu poslali smo upit, no do sada se nisu jasno očitovali o tome je li doček bio u planu ili je li zatražen.

POVEZANI ČLANCI:

Naime, u međuvremenu se pojavila i informacija kako je netko iz vaterpolo saveza zatražio doček i poslao upit na vrijeme, međutim da nisu dobili odgovor. Kako prenose 24sata, Grad Zagreb to je demantirao. Pitali smo ih i o tome da nam pojasne, a odgovor ćemo objaviti po primitku.

Inače, tijekom prijepodneva, gradonačelnik  Tomislav Tomašević primio je u palači Dverce članove reprezentacije te im dodijelio Medalju Grada Zagreba za osvajanje zlatne medalje na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu 2024. u Kataru kao i za izniman doprinos hrvatskome sportu.

– Čestitam igračima, izborniku i stručnom stožeru na povijesnom uspjehu i trećem po redu naslovu svjetskih prvaka, koji je osvojen samo mjesec dana nakon osvajanja titule europskih doprvaka – izjavio je tom prilikom Tomašević. Podsjetimo, za vikend su u čast vaterpolista bile osvjetljene zagrebačke fontane.

 

 

Komentara 7

AB
abram
13:11 19.02.2024.

Ovo je velika sramota za grad, ali ovo je bilo za očekivati od ove strukture koja mrzi sve što je Hrvatsko

IG
IgorY
14:49 19.02.2024.

Dečki su još jednom pokazali da su zaista fenomenalni. Čime ? Pa time što su uopće došli kod senfa.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:08 19.02.2024.

Kako će organizirati prosvjed, kad su kričili na gornjem gradu, odnosno radili ono što jedino znaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije