Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRENIO SUOSJEĆANJE

Tomašević dao podršku pogođenima u potresu u BiH: 'Ponudio sam pomoć koju je i Zagreb dobio'

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević sa zamjenicima održao redovnu konferenciju za medije
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
23.04.2022.
u 13:24

Potres magnitude 6,1 stupnjeva po Richteru pogodio je noćas oko 23 sata područje Hercegovine

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je u subotu na Twitteru da je, nakon noćašnjeg potresa u BiH, razgovarao s tamošnjim kolegama te izrazio sućut i ponudio humanitarnu i drugu pomoć koju je i Zagreb nakon potresa dobio od mnogih gradova.

Razgovarao sam s mostarskim gradonačelnikom Mariom Kordićem i načelnikom Stoca Stjepanom Boškovićem i prenio suosjećanje Zagreba zbog potresa koji je pogodio Mostar, Stolac i širu okolicu BiH, Republike Hrvatske Crne Gore, izvijestio je Tomašević na Twitteru.

Potres magnitude 6,1 stupnjeva po Richteru pogodio je noćas oko 23 sata područje Hercegovine. Epicentar mu je bio između Ljubinja i Stoca. U potresu je jedna osoba poginula, više ih je zadobilo lakše tjelesne ozljede, a materijalne štete još uvijek se zbrajaju.

>> VIDEO Pogledajte snimku iz Mostara odmah nakon sinoćnjeg jakog potresa u BiH

Komentara 1

Avatar VLbriše
VLbriše
08:20 24.04.2022.

Interesira me hoće li biti prije obnovljena Hercegovina ili Zagreb , Petrinja i Glina ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije