Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA LANIŠTU

Nakon lažne dojave o bombama, Arena Centar objavio da ne radi

Zbog dojave o bombi evakuiran Arena centar
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
22.04.2022.
u 19:43

Voditeljica marketinga Arena Centra Sanja Vladović procijenila je da je u trgovačkom centru u trenutku dojave, oko 14:40 sati, bilo oko 2000 ljudi.

Cijenjeni posjetitelji, zbog izvanrednih okolnosti danas Arena Centar ne radi. Hvala na razumijevanju - objavili su iz Arena Centra na Facebook profilu, nakon što su se suočili s dojavom o bombama koja se naposlijetku pokazala lažnom.

Nakon dojave o bombama, koje su zaprimili putem anonimne e-mail adrese, uslijedila je evakuacija zaposlenika i posjetitelja, a na teren su izašli pripadnici Protueksplozijskog odjela PU zagrebačke. Pregledom Arena Centra nije pronađena eksplozivna naprava. Policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti vezane za taj događaj, izvijestila je u petak Policijska uprava zagrebačka.

>> VIDEO Evakuacija ljudi iz Arena centra

- Dovršen je protueksplozijski pregled, on je bio negativan. Nastavljamo raditi na utvrđivanju svih okolnosti događaja - rekli su iz policije za Hinu.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević ranije danas bio je na mjestu događaja te je rekao kako od policije očekuje, ako se utvrdi da je riječ o lažnoj prijavi, da "tu budalu koja pleše po živcima građana Zagreba nakon potresa, pandemije i pada vojnog aviona nađe i kazni" kako se takve stvari više ne bi događale. 

Voditeljica marketinga Arena Centra Sanja Vladović procijenila je da je u trgovačkom centru u trenutku dojave, oko 14:40 sati, bilo oko 2000 ljudi. 

>> VIDEO Trenutak kada su kupcima poručili da moraju napustiti Arenu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije