Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na raspolaganju 450 stanova

Tko želi u najam gradske stanove u Sopnici-Jelkovec? Objavljena lista

Sopnica Jelkovec stanovi
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
07.04.2014.
u 15:48

Gradonačelnik Milan Bandić utvrdio konačnu listu prvenstva za javno najamne stanove. Stanovi se mogu razgledati od 16. do 29.4., a najam je od 194 eura mjesečno

Ukupno se 180 osoba, građana Zagreba, nalazi na listi reda prvenstva, s koje se odabiru korisnici javno najamnih stanova Grada Zagreba u naselju Sopnica Jelkovec.

Na raspolaganju je ukupno 450 stanova u 4 zone, različitih veličina. Cijena najma je od 194 do 241 eura mjesečno. Listu je, s imenima rangiranima po ukupnom broju bodova na temelju prebivališta, dobi, obrazovanje, stambenog statusa, broja članova kućanstva...utvrdio gradonačelnik Milan Bandić.

Foto: Zagreb.hr

Foto: Zagreb.hr

Osim navedenih, kriteriji za mjesto na listi bio je i broj maloljetnih članova kućanstva, činjenica radi li se o kandidatu koji je samohrani roditelj, je li osoba s invaliditetom, branitelj... Kandidati stanove u Sopnici mogu razgledati od 16. do 29. travnja, ali po točno utvrđenom rasporedu koji se može vidjeti OVDJE.

Svi kandidati na konačnoj listi reda prvenstva su dostupni OVDJE.

>>'Češljamo tko živi u stanovima u Sopnici i Jelkovcu, svi koji rade marifetluk idu van'

Komentara 8

KO
komentatorv2
17:18 07.04.2014.

Hmm to je cca 1600 kn, preskupo

CH
chemica
16:57 07.04.2014.

Tko nema izbora, njemu će biti dobra i Sopnica. Jezovito naselje. S razglasa bi trebala tutnjati ona stara od Elvisa, "In the ghetto". Kao opomena građanima da ne prilaze.

Avatar Proleter
Proleter
19:10 07.04.2014.

Piši kući propalo. Preskupo je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije