Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do subote

Tjedan turskog filma u Kinoteci

Foto: Tjedan turskog filma
1/7
02.11.2021.
u 17:14

Projekcije su organizirane u suradnji s Turskim kulturnim centrom, a ulaz je besplatan.

Zagrebačka publika će do subote moći besplatno uživati u sedam dugometražnih filmova. U Kinoteci počinje 9. Tjedan turskog filma, projekcijom filma "Čudo u ćeliji br. 7", danas u 18 sati.
U tom filmu Memo, mladi čovjek s intelektualnim poteškoćama, biva optužen za ubojstvo te izvršenje smrtne kazne čeka u ćeliji broj 7. Osim danas, njegovu priču možete pogledati i u subotu u 20 sati.

Projekcije uključuju film "Kisele jabuke" koji se razvija u mrežu priča o brakovima iz ljubavi, brakovima iz protesta, vojnim udarima, beskrajnim građanskim ratovima i migracijama. Film "Šampion", snimljen je na osnovu istinitih događaja i ljubavna je priča Halisa i Begüm, koje je povezala briga o konju. 

Uz njih, prikazuju se filmovi "Jesmo li ok?", "U obitelji", "Nešto korisno" i "Sjeti se nas". Organizira ih Hrvatsko-turska udruga prijateljstava u suradnji s Turskim kulturnim centrom "Yunus Emre", a ulaznice možete preuzeti prije same projekcije na blagajni kina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije