Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vintage industrial bar

Talijanske legende doom metala prvi put nastupaju u Zagrebu

Doom
Foto: Doomraiser
16.02.2015.
u 15:00

Koncert se održava u organizaciji Ludwinih Kronika, emisije na Radio Studentu, a cijena ulaznice je 30 kuna

Talijanske legende doom metala - Doomraiser, te sunarodnjaci im Shores of null, bend koji je već s prvim albumom potpisao za priznati svjetski metal label - Candlelight Records, prvi put će nastupati u Zagrebu i to 19. veljače u Vintage Industrial Baru.

Lokalnu podršku pružit će im zagrebački bend Umor, koji je prošle godine izdao album Held us silent for a moment i to na vinylu, a pozitivne kritike odjeknule su cijelom Europom.

Koncert se održava u organizaciji Ludwinih Kronika, radijske emisije na Radio Studentu, čime se nastavlja proslava 18. rođendana Radio Studenta. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Prva dva čitatelja dobit će ulaznice, a potrebno je javiti se na javi@vecernji.net

>> M.O.R.T. predstavlja novi album 'Odjel za žešće'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije