Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na 'halo'

Svi zaposlenici Grada s novim mobitelima, promijenili i operatera

Milan Bandić mobitel
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
08.01.2014.
u 14:10

Gradska uprava umjesto Vipneta prešla je na Hrvatski telekom, od kojega je naručila i dvije tisuće mobitela, mahom iPhoneova 5 i Samsuna Galaxy S4. Dvogodišnji ugovor vrijedan je oko 3,2 milijuna kuna

Zaposlenici Grada Zagreba, njih dvije tisuće, promijenili su mobilnog operatera i dobivaju nove mobitele, uglavnom pametne telefone iPhone 5 i 5S i Samsung Galaxy S4, otkriva Poslovni dnevnik.

Novim ugovorom telekomunikacijske će usluge kroz iduće dvije godine gradonačelniku Milanu Bandiću i ostalim zaposlenicima Grada, od pročelnika do referenta, osiguravati Hrvatski telekom, umjesto dosadašnjeg Vipneta. Posao je vrijedan 3,22 milijuna kuna i dobiven je putem javnog natječaja.

Kako poručuju iz Grada, novi potpisani ugovor povoljniji je od starog, no ipak bez odgovora smo ostali na pitanje placaju li zaposlenici barem dio vrijednosti pametnih telefona koji će im biti osigurani.

Zbog promjene operatera zaposlenici Grada cijelog su petka bili nedostupni. Pretplatnički modeli za nove mobitele pružaju svakome korisniku mjesečno tisuću minuta razgovora unutar mreže, 100 do 400 minuta razgovora prema svim mrežama, 512 MB do 2GB prometa i 50 do 200 SMS-ova.

Komentara 1

VE
velika
17:09 08.01.2014.

Bandić je oličenje poštenja i transparentnosti ..ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije