Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća za stanovnike

Sutra kreće nova autobusna linija preko Kajzerice, evo trase

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/2
24.01.2021.
u 10:50

Nova će linija prometovati svaki dan s polascima svakih 45 minuta, a raspored je dostupan na mrežnim stanicama ZET-a.

Stanovnici Kajzerice mjesecima se žale kako je jedina autobusna linija ona koja prolazi rubnim dijelom naselja, pa zbog nje do najbliže autobusne stanice moraju hodati i više od 20 minuta. Kako je Večernji već pisao, kroz kvart bi trebala krenuti nova autobusna linija, a to su potvrdili i u ZET-u i poslali obavijest o njenom uspostavljanju. 

- Od ponedjeljka, 25. siječnja uspostavlja se nova autobusna linija 243 (Glavni kolodvor – Kajzerica). Budući da nakon izgradnje rotora Remetinec autobusna linija 234 iz prometno tehničkih razloga nije više mogla prolaziti naseljem Kajzerica, kao što je ranije i obećao gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, uspostavlja se nova linija kako bi stanovnici Kajzerice imali kvalitetniju prometnu povezanost prema središtu grada - kažu u ZET-u. Nova će linija prometovati svaki dan s polascima svakih 45 minuta, a raspored je dostupan ovdje.  

Trasa nove autobusne linije  je Glavni kolodvor – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica Joszefa Antalla – Ulica Radoslava Cimermana – Remetinečka cesta 15 (okretište u neposrednoj blizini rotora kod tvrtke Zrinjevac). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije