Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
advent u zagrebu

Sudjelujte i vi u stvaranju najveće, 100-metarske božićne čestitke

Bojan Jambrošić
Foto: ''
1/3
14.12.2013.
u 21:02

U nedjelju 15. prosinca u 10.30 na Trgu bana Jelačića nastupaju zborovi Tintilinić i Mali Juke Box iz Požege i Kutine, a zatim svi oslikavaju i potpisuju najveću čestitku u Hrvatskoj kući u Preradovićevoj 31. To se može i svakoga dana od 16 do 20 sati.

Na priredbi Advent u Zagrebu u nedjelju 15. prosinca od 10.30 na glavnom zagrebačkom trgu glazbeni je festival Radost Božića. Poznate, tradicionalne božićne napjeve izvodi Dječji zbor Tintilinić, Glazbene škole Požega, te zbor Mali Juke Box iz Kutine.

Ugođaj adventa s Trga bana Jelačića zatim seli u Hrvatsku kuću u Preradovićevoj 31, gdje zboraši, pod pokroviteljstvom Večernjeg lista, oslikavaju najdulju božićnu čestitku od čak 100 metara. Ona je iz dana u dan bogatija za ukrase i šarene kuglice, a idućega tjedna čestitku će potpisivati poznati pjevači i sportaši. Kako se to radi, već su pokazali Bojan Jambrošić i ostali izvođači hit mjuzikla Footlose.

Svi građani koji žele prisustvovati stvaranju najveće, rekordne božićne čestitke, dio projekta SVI zaJEDNO u NOVU - Radost Božića, mogu doći svakog radnog dana, od 16 do 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije