Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezna vožnja

Stravični prizori kod Bregane: Zaletio se u kolonu kamiona, zgnječili ga

Prometna nesreća na autocesti Zagreb - Bregana
Marko Prpic/PIXSELL
12.07.2021.
u 17:46

Šteta je srećom samo materijalna, a na granici kod Bregane čeka se oko 30 minuta

Neoprezna vožnja umalo je koštala glave vozača crvenog Citroena na autocesti A3 u smjeru Bregane. Popodne oko 15 sati u blizini Inine benzinske postaje između čvorova Sveta Nedjelja i Bobovica vozač osobnog automobila zaletio se u kolonu kamiona te sudario s teretnim vozilom. 

Prizori s mjesta nesreće su stravični, a maleni Citroen je zgnječen između dva kamiona. Srećom, šteta je samo materijalna pa je vozač ovoga puta imao sreće. 

Na graničnom prijelazu Bregana čeka se 30 minuta, a zbog povećane gustoća prometa na autocesti A3 između čvora Buzin i čvora Jankomir u smjeru Bregane vozi se otežano u koloni u pokretu te uz ograničenje brzine 60 km/h,  javili su iz Hrvatskog autokluba. 

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Peki
18:18 12.07.2021.

Bilo je samo pitanje vremena kad ce se ovo dogoditi. Policija ne radi nista, a ti sa sleperima blokiraju izlaz za samobor...

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
18:37 12.07.2021.

Na granici europe i balkana kod Bregane čeka se oko 30 minuta u slućaju udesa ali ako stražari schengenske žilet žice policajci Aljaž, Mitja i Simon odrede strože kontrole može se uz Boga i domoljublje čekati pet, šest ili sedam sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije