Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BRAZILU

VIDEO Uznemirujuće: U zavoju se prevrnuo autobus, dvoje mrtvih, 20 ozlijeđenih

PSG Facebook
08.07.2021.
u 18:40

Uslijed prevrtanja na autocesti su poginule dvije osobe, prema pisanju tamošnjih medija, to su vozač i putnik koji je sjedio u podnožju busa

Umaurama Futsal krenuo je na uobičajen put kako bi odigrao utakmicu Brazilskog malonogometnog kupa, ali na utakmicu nisu stigli. 

Dok su se vozili u četvrtak ujutro, oko 13 sati prema našem vremenu, na  667. kilometru autoceste BR-376 prema Santa Catarini na jugu Brazila vozač je izgubio kontrolu nad autobusom

Uslijed prevrtanja na autocesti su poginule dvije osobe, prema pisanju tamošnjih medija, to su vozač i putnik koji je sjedio u podnožju busa.

UPOZORAVAMO: Video je uznemirujuć!

Točan uzrok nesreće još nije poznat, a u nesreći su sudjelovala još dva vozila. Autobus je u vlasništvu kluba, a na snimkama koje kruže internetom vidi se da je autobus čudno skrenuo u jednom zavoju u lijevo i da ga je to prebacilo, a iz kluba kažu da je vozilo redovno servisirano. Na lice mjesta su odmah stigli i policija, vatrogasci, ali i helikopter kako bi pomogli unesrećenima. 

- Svi su igrači ozlijeđeni, neki i ozbiljnije, ali svi su dobro - rekao je trener Umaurama Futsala Nei Victor.

Informacije govore kako su dvije osobe još teže ozlijeđene, a 18 lakše. 

UPOZORAVAMO: Video je uznemirujuć!

Nažalost, i hrvatske ceste su uzimale živote mladih sportaša. Prije tri godine napustili su nas futsal igrač i trener Matija Capar (33) te njegov mladi igrač Oskar Kandrka (15) dok su se vraćali za Zagreb s turnira koji su igrali u Šibeniku. S njima su u automobilu bile još dvije osobe koje su, srećom, preživjele. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
18:47 08.07.2021.

Ja se nisam uznemirio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije