Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNIK BEZ KOMEntara

Strava na Maksimiru: Pas odlutao vlasniku i izgrizao ženu koja mu je pokušala pomoći

Oznaka za opasnog psa
Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.09.2022.
u 16:14

Moja mama ga je krenula voditi kod veterinara na Oboj na očitanje čipa. Putem joj je izgrizao cijelu ruku i hitna ju je odvezla na Rebro - objavio je sin vlasnice na Facebook profilu grupe.

U ulici Oboj na području Maksimira u srijedu ujutro došlo je do incidenta u kojem je stadala žena. Naime, pas koji je odlutao vlasniku izgrizao je ženu koja ga je pronašla te pokušala odvesti veterinaru da mu očita čip, javlja 24 sata

Sudeći prema komentarima njenog sina na društvenim mrežama, ona je htjela psa odvesti veterinaru da mu očita čip i tako ga vrati vlasnicima.

Moja mama ga je krenula voditi kod veterinara na Oboj na očitanje čipa. Putem joj je izgrizao cijelu ruku i hitna ju je odvezla na Rebro - objavio je sin vlasnice na Facebook profilu grupe.

- Nemam komentara - rekao je kratko vlasnik psa koji je izgrizao ženu za 24sata. Iz PU zagrebačke su potvrdili kako je došlo do incidenta, a dojavu o tome kako je na cesti pas ugrizao ženu kojoj je pružena liječnička pomoć, su dobili oko 8.30.

Ona je lakše ozlijeđena, a psa su preuzele nadležne službe dok je u tijeku utvrđivanje okolnosti. Dumovec je također potvrdio da su psa preuzeli, no vratili su ga vlasniku.

Ključne riječi

Komentara 4

SP
Stari panj
20:32 15.09.2022.

Jeste li ikada čuli da je komunalni redar nekome naplatio kaznu za vodjenje psa bez uzice a većih bez brnjice? Da ne spominjem čišćenje izmeta.

LA
Lavida9
21:54 15.09.2022.

Sramota kako se bahati vlasnici ponasaju i nikada nisu kaznjeni; o izmetu da ne govorimo… Ako im nesto kazes, riskiras uvrede i jos ti prijete.

PO
poluvodič
16:55 15.09.2022.

Tko je kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije