Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
41. po redu

Što sve raste u hrvatskim šumama pogledajte na izložbi gljiva u SC-u

Foto: Borna Filić
12.10.2019.
u 12:58

Oni koji žele, mogu donijeti i gljive na raspoznavanje ili se učlaniti u društvo, a sutra u 16 sati je i dječja igraonica "Gljivaonica"

Sve što su jučer ubrali na Petrovoj gori, u Gorskom kotaru te šumama Zagreba i okolice članovi Gljivarskog društva Kamilo Blagaić izložili su u Studentskom centru, gdje se danas i sutra može pogledati 41. izložba gljiva.

Članovima tog društva u branju gljiva pridružila se i posebna gošća - Bruria Gal iz Tel Aviva, koja radi u izraelskom muzeju s kolekcijom od 600 vrsta gljiva – pustinjskih, sa 6000 jedinki gljiva. Ona će ovog vikenda biti i gošća na izložbi gljiva, a svi koji dođu moći će je pitati sve što ih zanima o pustinjskim gljivama. Oni koji žele, mogu donijeti i gljive na raspoznavanje ili se učlaniti u društvo, a sutra u 16 sati je i dječja igraonica "Gljivaonica".

Ulaznica je 20, a za studente i đake 10 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije