Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Starica smrtno stradala u kući iz koje se nije željela iseliti

Požar
Foto: Marko Prpić/PXSELL
1/4
04.02.2015.
u 10:45

Vatrogasci su, nakon što su ugasili požar, dežurali uz kuću, a danas slijedi policijski očevid

Tragičan je ishod imao jučerašnji požar koji je poslije 17 sati buknuo u obiteljskoj kući na Trešnjevci. Starija je žena smrtno stradala u Severinskoj ulici 22a, a njezin se suprug spasio jer je, kako kažu susjedi, nedavno završio u bolnici.

– Oboje su imali preko 90 godina, njihove su ih kćeri nagovarale da ne žive sami, ali oni su bili uporni, nisu htjeli napustiti svoj dom – kaže prvi susjed Dražen Vedriš te dodaje kako je nekoliko susjeda čak pokušalo ući u kuću i spasiti staricu.

Također, prisjeća se i kako su stradala S.B. i njezin suprug I.B. već imali sličnu nesreću kada im se zapalio dio kuhinje.

Ovoga je puta stradalo cijelo krovište, a i većina je kuće uništena, kako doznajemo od Dražena Đurašina, zapovjednika smjene JVP Grada Zagreba.

Iako se uzrok požara još službeno ne zna, susjedi pretpostavljaju da je požar krenuo od peći na drva.

Vatrogasci su reagirali veoma brzo, kažu očevici. Dežurali su uz kuću dugo u noć, a danas slijedi policijski očevid.

>> Požar u kući na Trešnjevci, smrtno stradala starija žena

Komentara 1

SA
samodinamo
07:55 05.02.2015.

dakle i prije su radili požare....super :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije