Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragičan ishod

Požar u kući na Trešnjevci, smrtno stradala starija žena

požar Trešnjevka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
03.02.2015.
u 19:51

Požar je izbio oko 17.10 sati u staroj kućici, uzrok je još nepoznat, policijski je očevid sutra

Oko 17.10 sati u Severinskoj ulici na Trešnjevci izbio je požar u obiteljskoj kući, u kojem je jedna osoba smrtno stradala, potvrdila je zagrebačka policija.

Vatrogasna intervencija još traje, doznajemo od JVP Zagreb. Tijelo nesretne osobe, doznajemo, izgorjelo je do neprepoznatljivosti i tek će sutra tijekom dana biti proveden policijski očevid.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

U kućici je živio stariji bračni par, a u požaru, čiji je uzrok zasad nepoznat, poginula je žena, dok muža nije bilo kod kuće, kažu susjedi.

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
17:17 04.02.2015.

. ..Made in-TOTALLNi LLAŽNJAK"otpis"dugova ministarstva SDP-MiLLanke OpačiCH. ..Drugovi iZZ Mađarskog MOL-a. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije