Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAV U UDRUZI INVALIDA RADA

Stari Zagreb na izložbi Borisa Adameka

UIRZ radovi
26.11.2022.
u 12:00

Postav nazvan "Sjećanja za budućnost" otvara se uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, a moći će se razgledati do 13. siječnja.

Tušem i ugljenom oslikani stari Zagreb, Samobor i neki drugi dijelovi Hrvatske bit će predstavljeni na izložbi Borisa Adameka 1. prosinca u 16 sati u prostorijama zagrebačke Udruge invalida rada na Novoj cesti 86.

Postav nazvan "Sjećanja za budućnost" otvara se uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, a moći će se razgledati do 13. siječnja.

Boris Adamek dugogodišnji je član UIR-a, po zanimanju novinar, a usto i pisac, umjetnički fotograf, predavač i likovni umjetnik koji je svoja djela samostalno izlagao tridesetak puta te na više od 200 skupnih izložbi.

– Međunarodni dan jedna je od prilika da podsjetimo građane na svakodnevne teškoće i prepreke s kojima se osobe s invaliditetom susreću te da apeliramo na njihovu senzibilnost i toleranciju spram svih ranjivih skupina – rekla je predsjednica udruge Nada Vorkapić. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije