Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet pukla cijev

Stanari Aleje pomoraca bez grijanja, popravak dok zatopli

Toplovodna cijev
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.01.2014.
u 15:54

U nekoliko zgrada i nebodera u Sigetu građani u srijedu nisu imali tople vode ni grijanja. Neki od objekata stari su 43 godine, pa su toliko, misle građani, stare i cijevi

Bez grijanja i tople vode jučer su ostali građani zgrada i nebodera ulice Aleja pomoraca u Sigetu na kućnim brojevima 13-15, 17-19 te na 21, 23, 25 i 27 zbog puknuća cijevi. Redakciji Večernjaka javila se čitateljica rekavši da joj je dežurni djelatnik HEP Toplinarstva kvar potvrdio te da bi se trebao brzo otkloniti.

– Naš neboder star je 43 godine pa su toliko stare i cijevi. Stručnjaci tvrde da treba postaviti keramičke cijevi jer su otporne na koroziju – rekla je čitateljica. Iz HEP Toplinarstva kažu da su ustanovili još puknuća cijevi na području Novog Zagreba koje će popraviti dok traje toplije vrijeme.

'Hladnoća nije problem već to što se ne možemo normalno istuširati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije